fredag, augusti 26, 2011

Godmorgon fredag- öppna förskola och lugn

Max sover nu till klockan 6, såååå skönt! Fatta att det känns typ som sovmorgon när han sover så “länge” =) Han äter ofta en gång på natten, inte för att jag tror han behöver det men han har vant sig vid det. Oftast är det på tidig morgon, runt 4-tiden, men i natt var det nog runt 3. Vi ska till Öppna förskolan idag som ligger en bit bort, men den ska visst vara väldigt fin. Max är inte alls så förkyld att han klassas som sjuk, lite snorigt bara men det är  väl de flesta nu när förskola och skola börjat. Inez har inga tecken på förkylning, men hon säger att några barn på förskolan nyser förfärligt =)

Jag kom in i någon slags lugn igår. Jag har, som jag skrev tidigare, fått en idé. Helt plötsligt är den bara där. Jag funderade hela dagen igår på hur och om jag ska genomföra detta. Jag beslutade mig tillslut för att avslöja allt för en vän som jag vet är kunnig inom det mesta. Hon gav mig tips, råd och stöttning. Vi är nu fyra stycken som vet om exakt vad det är. Jag kan avslöja att det är en produkt, den finns, den finns i många olika modeller och tillverkare. Nu ska den ut i min egen modell då jag inte hittar den jag söker. Där tar jag stop och ni får inget mer veta av detta. Nu ska vi se om jag får bollen att rulla en liten bit eller om jag får den att rulla hela vägen in i mål… Jag känner mig dock väldigt lugn, men samtidigt ivrig på att sätta igång, ringa runt… Jag är lugn då jag nu har en idé i huvudet, äntligen!

jag önskar er nu en superfin dag!

2 kommentarer:

  1. Men gud vad du gör mig nyfiken...=)

    SvaraRadera
  2. Din idé kommer säkert bli en höjdare.
    Skönt att Max har börjat sova längre, här så har Noah börjat vakna tidigt igen, tror att det beror på att nu så har han börjat på förskolan igen.

    Kram

    SvaraRadera

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin