tisdag, augusti 30, 2011

Godmorgon tisdag- bus och drömmar

Max har varit vaken nån halvtimme i natt, Johan tog och jag gick upp med han vid 6.30. Jag är TRÖTT och känner att hösten är på ingång. Jag vill ha lite semester NU, det är inte många dagar kvar innan vi åker till ett efterlängtat och varmt Rhodos, det är en vecka vi ska sola, njuta, bada och bara vara, inte bry oss om tider inte bry oss om rutiner. Vi har bokat en extra vagn så vi kan gå på kvällspromenader med sovande barn, och ja jag vill åka NU!

Jag vägrar strumpor ett tag till, än är det sommar =)

Max river runt här hemma, han är en fena på att öppna skåp. Allt i skafferiet har fått flytta upp ett par steg så det ser rent förjäkligt ut, men annars har vi ris, o´boy och annat över hela golvet. Igår öppnade han till soporna och tittade lite i sopkorgen tillsammans med Messi… Max är en kille som är full av bus och det är inte en lugn stund. Glömmer vi stänga grinden till trappan är han uppe i ett knyck (Inez lärde sig klättra i trappa när hon va typ 2 så vi är inte vana med vilda barn). Han gör allt som inte hon gjorde- förutom att prata =) Men det kommer väl, han gör massor av konstiga ljud och har börjat försöka få ihop ord av det.

Drömde i natt att jag skulle på loppis som en vän anordnade. Min vän var på framsidan av ett magasin, hon och massor av små burkar, lådor och annat krimskrams. Det kan ha att göra med för att jag igår städade i tvättstugan och påbörjade en stor påse som ska vara till nästa års loppis =)

Önskar er alla en fin dag ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin