lördag, augusti 27, 2011

Uppgrävd syrénhäck och Ikea

Hej mina vänner!

I förmiddags kom ett par, tjej och kille och nyblivna husägare, hit till oss. De hade flyttat från sitt radhus till stort hus och skulle nu ha syrénhäck längs en sida av tomten. Jag tänkte att: “Shit, de kommer ALDRIG bli klara, varför tog han inte med en massa kompisar istället för sin fru…”? Men ack så fel jag hade. De var grymt målinriktade och grävde på bra. Det tog ca tre timmar för dem att gräva upp, bära ut i sitt släp, och smutsa ner här inne. Det gick väldigt fort att städa upp =) Nu har vi större tomt och ingen syrénhäck. Nu ska det planeras för planket som ska upp inom en rimlig tid så inte grannen blir helt galen på insynen… =)

När vi städat upp här hemma åkte vi till Ikea, vi skulle ha tre saker. Kom där ifrån med betydligt mer. Det blev lampor, skoskåp, vardagsrumsbord, småsaker, småsaker och lite annat. Vi hade sådan tur att barnen var på bra humör och allt gick super. Vi åt en tidig middag där och Inez åt som en häst och Max tramsade som vanligt. Hemma var vi runt 18.30 och nu sätter vi ihop lampor, bord och skoskåp. Ska fota snart och visa er =)

Hoppas ni alla haft en fin dag, nu ska jag hjälpa till med att få upp v-rums bordet och sedan blir det soffläge (läs sova).

321525_264731323545171_100000249163059_1042305_6238535_n[1]

Städhjälpen kom inte på utlovad tid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin