onsdag, december 14, 2011

Tröstisar- ett gosigt plåster

image

I Tröstisarnas värld finns ingen rädsla. Här bor sex små figurer, Mamsi, Blåbert, Lilly Adoria Pink, Monky Ponky och Hit & Dit. I Tröstisarnas värld ljuger man inte, jämför sig inte med varann och det finns ingenting att vara rädd eller orolig för. Det finns bara kärlek och detta vill Tröstisarna att barn ska känna.

Det där är några rader som beskriver Tröstisarna, vars vision är att uppfinna saker som tröstar. Fina mjuka roliga saker att gosa med när man är rädd eller ledsen. Jag kom i kontakt med Tröstisarna på ett bloggevent jag var på i höstas och dottern älskar de små söta mjuka figurerna som klistras fast på kroppen. Som en liten snutte som alltid är med. I Tröstisarnas serie kommer det komma spel, appar, gosedjur, böcker och liknande och idag finns det klisterlappar och plåster. Tröstisarna ska inte ta över mamman och pappans kramar och tröst, de ska vara ett komplement.

Gosedjursplåstret sätts på huden när barnet är ledset, tex när det gjort sig illa eller när pappa lämnat på förskolan och glömmer vinka. Är det ett sår som blöder sätter du fast ett plåster först sedan en tröstis över det så kan barnet klappa på det mjuka djuret.

Tröstisarna är med och tävlar på Formex Formidable 2011 - Årets stora tävling för inredningsdesign! Gå gärna in och rösta på dem.

Vill du köpa Tröstisar så finns dos hos bl.a Kronans droghandel, Babyproffsen, Baby Revolution och Designtorget Kika på hemsidan för att se mer detaljer.

image

3 kommentarer:

 1. 8 "länkar" i ett inlägg.. bara jobbigt!

  SvaraRadera
 2. ehh, ja men tryck inte på länkarna då om det är så jobbigt.... =) Lätt som en plätt att låta bli ju =)

  SvaraRadera
 3. haha...tänk att det finns folk som orkar kommentera stavfel, för många länkar, särskrivningar och vad det nu kan vara i bloggar....och alltid anonymt också, man kan ju undra varför. Håller dock med dig....låt bli att läsa eller klicka om det är så jobbigt ;-)
  Bra idee med tröstisarna iallafall :-)

  SvaraRadera

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin