torsdag, januari 05, 2012

Godmorgon torsdag

Tack för att det är röd dag imorgon. Känner mig helt seg och helt slut! Johan hämtade mig och Inez efter Globen igår och tanken var att vi skulle till farmor och äta lite middag. Men J kom sent, jag och Inez var iskalla, trötta och allt sånt och Max var gnällig efter att ha somnat i bilen. Så vi åkte hem, jag duschade, Inez la sig i våran säng och jag bredvid- Inez somnade vid 20.00 och jag vid…. 04.00 kanske =/ Vi la oss typ 19.30. Får försöka sparka igång denna dag ändå och vara lite vaken mellan gäsparna. Känns som resan till NY har satt spår i form av en sjuk trötthet, jag är en rutinmänniska och behöver min sömn =)

Disney on Ice var riktigt bra! Har dock svårt att förstå de som tar med sig sina små 6-månaders bebisar på ett sånt här evenemang. För vems skull går man då? Sin egen? Ja inte för bebisens skull alla fall. Jag hade två bebisar och deras mammor bredvid mig, resultatet blev att de lämnade efter 1 ½ akt. Bakom mig satt en mamma med son och sonen var rätt rastlös och grejade med nån snurrsak som lät mest hela tiden. RESPEKT! Vad är det???? Showen passar bra från 4 år, inte tidigare. Lite läskig ibland men Inez sa att hon förstår ju att det är på låtsas. Lite svårt att fokusera efter akt 1 men hon fixade det såklart väldigt bra. Men för att få ut något av det så låt barnet vara minst 4 år och lämna bebisen hemma. Så, det var vad JAG tyckte det =)

Nä nu ska gnället klä på sig och åka till jobbet. Tjing på er.

Förresten, min engelska B-kurs startar den 9 januari på distans. Spännande! Efter den kursen kan jag söka vidare och bli en fattig csn-student om jag så vill. Tjooohoooo, ja om kursen klaras av såklart.

379487_334810716537231_100000249163059_1294889_635764640_n[1]

Äkta Burberry-kopia =)

3 kommentarer:

 1. Jag hade tänkt gå på Disney med Noah men tänkte att han var för liten, han är ju bara 2½ år så det blev att jag struntade i det, kanske nästa år.
  Plus jag skulle ju inte ha med mig Emma... det är ju dumt att ha den lilla med sig.

  Hoppas att din dag blir bra....plus klaga på...
  Jag ska bättra mig på att oxå spy lite galla i mij blogg... är dålig på det. Håller det inne..
  Men det är ju min blogg & vill folk inte läsa det negativa så behöver dom inte det.
  Det jag gillar med att du klagar är att man vet att man inte är ensam att tycka & tänka vissa saker.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det där med att ha med sig barn på konserter stör mig enormt mkt. Man måste anpassa sig till konserten- inte till barnen. Jag menar....det är konserten som styr och inte barnen.
  Vi går ofta på konsert med min son- vackra klassiska stycken i domkyrkan eller andra konsertsalar. Det finns inget värre än småbarn som springer runt och ropar på mamma eller små babysar som får leka med mammas nycklar för att var tyst....Det totalt förstör hela magin som musiken eller kören skapar.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja du... Emilia klarade sig oxå fram till strax efter pausen men sen blev hon rastlös...
  Och nä, jag förstår inte heller varför alla dessa miniknattar var där! Malin sitter inte still och förstår en hel film och skulle inte ha pallat med Disney on Ice...

  Snurrlamporna reagerade jag med på att dom lät så mycket! Pojken bakom mig höll på trassla in sin i håret på mig... Fast mamman bad generat om ursäkt i pausen...

  SvaraRadera

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin