fredag, maj 25, 2012

Shopping- solsting/migrän…?

Var idag till Ikea med min vän för lite shopping, jag gillar att vi hade presentkort på 5000:- efter att vi köpt köket =) Det blev ett svart koskinn som pryder golvet i vardagsrummet, det blev lampor som står på tv-bänken och det blev solcell.lampor som är ute på altanen på baksidan. Lamporna ska sättas upp när vi har krokar och det ska piffas till där ute ordentligt.

Hämtade barnen vid 14.30, Inez va inte sig själv =( I bilen somnade hon på vägen hem och väl hemma va hon ledsen, klagade på huvudvärk och bäddade ner sig själv i soffan. Hon har troligtvis inte druckit så mycket vatten på förskolan, men vi har sagt att de måste påminna henne. Inez säger själv att hon inte druckit vatten ur sin flaska, utan att hon bara hällt ut vatten… Ja inte så konstigt hon mår dåligt då… Huvudvärk hela dagen, feber i måndags, något förhöjd nu, illamående och kräkts en gång… Pluttan ♥ Förhoppningsvis är hon pigg och glad imorgon ,med solhatt på och massor av vatten i kroppen.

Jag har packat bilen för att stå på loppisen imorgon, mamma ska hjälpa till och Johan är hemma med barnen. De kommer förbi loppisen en sväng om Inez mår bra såklart. Räkningarna betalda och pengarna slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin