söndag, juni 03, 2012

Nypremiär

Nu är vi på bion, nypremiär av Tiggers film. Jag har fruktansvärt svårt att förstå vad en del gör på bio med ungar som inte kam va tysta, inte kan sitta stilla. Visst att bion är för barn men de ska väl klara av att vara tysta? Det är man på bio! Och barn på 2 år och mindre, VAD får de ut att vara med...?! Suck alltså, ja jag har med min vän Vivi och hennes dotter och våra barn är tysta och duktiga.

4 kommentarer:

 1. Min son, som fyller 2 om 2 veckor, tyckte det var jättemysigt att få vara med om denna upplevelse. Han har skuttat runt här hemma efter bion och babblat en massa med ordet tiger instucket lite här och där och kommit och visat Nalle Puh-nallen t.ex. Så visst kan även "små barn" få ut något av en film på bio.
  (Min man däremot som sov större delen av tiden kanske inte fick ut så mycket och kunde ha stannat hemma haha)

  Som jag förstod det på FB så hade det varit riktigt livat där du satt. Det är synd att föräldrar inte ens försöker lugna sina barn...

  SvaraRadera
  Svar
  1. din som måste va ett undantag. jag hade då aldrig satt min snart 2-åriga son på en bio i hopp om att han skulle va stilla o tyst- alla olika =)
   tycker inte det är ok att det pratas och livas runt så mycket på en bio även om dte är en barnupplevelse. jag är av typen som lär mina barn att man är tyst och stilla på bio- pratar om det efteråt och orkar man inte va tyst går man därifrån. samma gäller bibliotek och liknande.

   Radera
 2. Vi satt precis framför en mamma med dotter i 2 års ålderna som var såå högljudd. Tror mamma sa minst 15ggr att om inte dottern var tyst så skulle dom gå hem. Men icke, förstöra filmen för alla runt om kring tyckte hon tydligen var okej...

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh suck, ja det är trist =( men varför komma med tomma "hot" när de ändå stannar kvar....

   Radera

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin