måndag, juni 04, 2012

Pino

Vi har haft en Pino-bok som jag fick på ett event jag var på. Boken är helt sönderläst av Max, den var riktigt poppis. Det finns så mycket fina Pino-saker:

Det här va boken Pinos cirkus som Max älskade. Vet inte om det hade med elefanten i boken att göra… Böckerna är lättlästa och härliga illustrationer.

 Pino´s cirkusPino och KattenPino ska ut och åka

PinonallenPinoväskan korta handtagPino Tshirt

Böckerna finns även som teckenstöd! Helt fantastiskt och något jag absolut kommer använda mig av när jag jobbar på förskola och har hand om barn med språksvårigheter

Teckenstöd

Taget från Pinos hemsida:

Pino är en liten nalle med ett leende som charmar både barn och vuxna. Vi möter honom i ett antal böcker, på DVD och på CD-rom. Desutom finns Pino i verkligheten; som kramdjur.

Böckerna om Pino är inga enkla vanliga pekböcker och inte heller böcker med en direkt handling, utan något precis mittemellan. Bilderna är tydliga och berättar enkelt om händelser som små barn kan relatera till.

Pino charmar alla varhelst han visar sig. Böckerna om Pino har funnits i snart 10 år. Första boken om Pino kom ut 2002 och sedan dess har det blivit många fler! Allt fler läsare upptäcker Pinos underbara värld och lär känna Pino och alla hans vänner.

1 kommentar:

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin