onsdag, december 11, 2013

Blöta stövlar

Glömt bloggen lite nu, igen =) Har mått skit, fick nästan en riktig influensa elelr liknande men klarade mig med halsont och öronont i två dagar- det får räcka för min del! Idag har en tenta avslutats, är inte nöjd med slutet men får väl komplettera om det behövs. Hopaps jag fattat resten rätt... Måste in med referenserna bara.

Hämtade Inez idag, tidigt som tur va- direkt efter mellanmålet. Mötte henne på skolgården och hon kom haltandes mot mig. Hon berättar att strumporna va blöta så hon är alltså barfta i dyblöta fodrade stövlar. Blev självklart arg då pedagogerna kändes rätt trötta, känns som de behöver ett långt jullov!!! De visste inte heller var listan för närvaro över Inez klass va. Tycker de kan hjälpa barnen få på sig torra strumpor, och om det nu inte finns i skåpet låt barnen LÅNA ett par. Det ligger ju lösa strumpor utan kompisar typ överallt i kapprummet. Sedan om stövelnb är blöt, ja då trär man en plastpåse över strumpan och sen ner i stöveln. Svårare än så behöver det inte vara. Gaaaaa blir så irriterad över sånt här!!! Visade sig oxå att Inez stövlar fått hål i hälen, grym kvalité- verkligen.Skitgrejer från Din Sko.

Men nog om stöveln. Inez övade i kyrkan med kören inför luciatåget och ja vi får väl se, så söta är de i alla fall.

Hade tänkt hinna fixa present till Max pedagoger, men NÄR SKA JAG HINNA??? Tänkte ge dem något gemensamt, något smarrigt... Så dem åste få det innan alla går på julledighet, hinner jag imorgon tro....?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin