söndag, januari 05, 2014

Hot Mojo Yoga...?

Låter spännande tycker jag. Tränade mycket yoga för några år sedan och är sugen på att börja igen. Jättebra för lederna och rygg och mage blir staka. Ska teckna gymkortet idag eller imorgon, och ett nytt pass de erbjuder är just Hot Mojo: 
Förkoreograferad hotyoga-klass som undervisas i 40-gradig värme och 50 % luftfuktighet.

Passet går varje dag så hoppas kunna gå en dag i veckan, vi får se hur mycket jobb det blir för mig. Vill gärna ha varannan helg för att slippa så mycket i veckorna men vi får se vad jag erbjuds. Inez kommer ha dans tisdag kväll och kör på onsdagar och Max ska eventuellt anmälas till innebandylekis, men han vill bara om hans bästa vänner och pedagoger på förskolan går... haha, ja kompisarna kanske är där men pedagogerna har nog anant för sig =)

Ser fram emot träning, dock har jag fortfarande ont i höger höft. Känns mest om jag suttit stilla länge, rör jag mig är det helt ok...

.......................................................................................................................

Idag ska jag ut och åka, jag som inte älskar att köra bil... Ska köra längst ut på Värmdö, kör via Vaxholm för att hämta upp mamma och för att slippa motorvägarna.... Max vaknade vid 7.30 idag, så skönt och han behöver verkligen sova- vi andra med! J och Inez sover ännu men snart måste de väckas då jag måste åka vid 10.30 ungefär.
Just det, igår köpte jag en fuskskinnjacka för 199:- och en fuskpälsväst för samma pris! Så en ny vårjacka för under 400:-, ska visa bild sedan när jag får arslet ur att fota. Barnen fick lite nytt, ett par coola jeans och Inez en fin blus. Nu behöver de inga mer kläder på ett tag, Max behöver verkligen inte mer byxor. Hoppas han har strl 104 länge nu då han fått säkert 6 par nya byxor senaste månaden. Men finns ju så mycket snyggt till småpojkar just nu och han tycker det är roligt med kläder. Inez är också rolig att köpa till, men hon har blivit rätt kräsen och allt ska passa i färger osv. Hjälper henne oftast att välja men ibland får hon till det. Hon skulle nog behöva några nya byxor men tycker hennes storlek är så svår. 116 är nästan lite litet och 128 blir stort, även 122 blir lite stort... Till sommaren sitter nog den storleken bra på henne skulle jag tro.

Igår fick barnen ta fram cyklar, finns ju ingen snö att leka i och jag ville att de skulle va ute i friska luften *elaka mamman*. De sprang runt inne som två tokar och hade något marathon. Sedan va de ute i nästan två timmar! Max får inte koll på tramporna på cykeln, så grannen tipsade om att höja upp bakhjulet så det inte blir motstånd. Då har han en chans att hitta tekniken. J ska testa det idag om Max vill cykla.

Ha en bra dag på er, själv skippar jag morgonpromenaden idag och ska fixa ordning mig snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin