söndag, augusti 31, 2014

Inköp och premiär

Igår blev det en hel del större inköp. Båda barnen fick nya bilstolar, Max är lång och får numera panik i sin bakåtvända stol så han blev så himla glad att få en ny. Vi investerade i lite bättre stolar, så det blev Britax sp sict. Nackdelen nu är att ingen får plats att sitta i mitten, men ska vi åka fler får vi sätta en stol i fram eller ha Inez som är störst på en kudde den resan. Det bästa för Inez är att den är mjuk och skön att sitta i, hennes förra skrek hon i bara hon såg den typ. Max stol va också hård, så det här ska nog bli bra.

Andra stora inköpet, som egentligen inte va planerat, va nya cyklar till båda barnen. Cyklarna är i kartong och de ligger i förvar så barnen ska få dem i april när nästa säsong börjar. Cykelringen hade halva priset på en del modeller så helt klart värt att köpa nu. Barnen vet inget =)

Mer då, vi köpte fodrade regnkläder till Max. Gick ifrån Didriksons faktiskt och valde Stadiums egna märke Everest. Brukar va väldigt nöjda med deras kläder så hoppas de här fyller sin funktion.
Jackan
Byxan

Inez ska få en jacka från Polarn och Pyret då vi har kvar presentkort från farmor o farfar som barnen fick för länge sedan. Tyvärr va jackan slut men de ska ringa i veckan när den komemr in, en rosa skaljacka som blir perfekt till hennes svarta skalbyxor. Inez har stövlar med foder så nu är det bara Max kvar att fixa stövlar till.

Max har premiär idag för inenbandyträning. Väldigt spännande. Han är helt stirrig och springer runt och verkar förväntansfull. Tror han kommer sitta i pappas knä hela träningen.

1 kommentar:

  1. Sv: Ja dom vinglasen från Eva Solo är ruskigt snygga! Kollat på dom så länge och äntligen är dom i mina ägor. Och ja Ugglor är snyggt :)

    SvaraRadera

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin