Om mig och bloggen

Uppdatering våren 2014:
Bloggen har varit vilande ett tag men nu har jag smått börjat skriva igen. Fokus är nu en hel del på träning, kost och hälsa. Tror inte vi kan få för mycket av den biten. Själv älskar jag att hitta nya bloggar inom detta ämne, bli inspirerad och testa nya nyttiga recept. Jag gillar att äta onyttigt, men försöker ta det på helgerna. Måndag till fredag är det mycket smoothie, grönsaker, kyckling och lax som gäller.
Jag tror på vardagsmotion, som att gå i rulltrappan, ta trappan istället för hiss, gå av en hållplats tidigare, cykla istället för ta bilen sträckor som är 5 km och mindre osv osv. Mycket hänger såklart på maten om du vill nå en optimal viktnedgång.

Jag personligen strävar efter att få bort mammahullet och bygga lite muskler, samt att kanske i framtiden klara att springa milen.
Jag har sedan januari 2014 minskat ca 11 cm i midjemått och ca 5 cm runt låren, till nu juni 2014. Jag känner mig piggare och har såklart mer ork.
Jag älskar att slappa i soffan och göra ingenting, det ska jag inte sticka under stol med. Men jag tror jag hittat min träningsform, och jag gillar att variera gymmet med klasser som spinning och bosu, samt löpträning och favoriten yoga.

Uppdatering augusti 2014
Sommaren gick relativt bra med träningen trots mycket jobb och barn som är hemma från fritids och förskola. Det blev fokus på löpträning, styrkan har kommit i skymundan lite. Men nu springer jag en mil och jag är väldigt nöjd och stolt över mig själv såklart.
Träningskläder är något som gör träningen roligare och jag köper på mig nytt lite då och då, men har ännu inte hittat min optimala löpar-topp. Haha, men men jag springer milen =) Nu i höst blir det lite mindre löpträning för mer fokus på styrkan.
Bakom den här bloggen hittar ni en småbarnsmamma född-81, irl Linda. 
Jag är just nu tjänstledig från mitt arbete som barnskötare då jag tagit steget ut i studentlivet och studerar nu till förskollärare! Ett spännande yrke där framtiden är ljus.
Barnen i familjen är Inez (juli-07) och Max (juli-10). Inez är en bestämd dam med skinn på näsan, hon säger gärna vad hon tycker och gillar att umgås med vuxna, Inez lärde sig cykla utan stödhjul sommar 2012 och hon tar gärna det säkra före det osäkra.
Max är våran lilla Pelle Plutt som tar det osäka före det säkra. Han gör gärna bus och river ner allt i sin väg. Max är en bestämd kille med stort hjärta och mycket humor. Han är aldrig stilla och han älskar hundar och bilar.
I familjen finns även sambon Johan, född-83 samt chihuahuan Messi fördd december 2010.

Jag är den jag är och skriver enkelt, precis som jag är.

Kommentarer gör mig glad =)
Oftast svarar jag på din kommentar här hos mig i bloggen, ibland kopierar jag den och svarar även hos dig. Men vill du ha ett svar så kika in igen och se under det du skrivit vad jag svarar dig =)

Här i bloggen skriver jag om familjen, vardagen och livet runt omkring. Bloggen startades i juni 2007 och hade då ca 10 besökare/dag. Idag snittar bloggen ca 100 unika besökare/dag vilket känns väldigt roligt. Går inte att jämföra med alla storbloggare där ute men för mig är det ganska många =)
Jag bloggar för min egen skull först och främst men även för mina läsare såklart. Innan jag bloggade här fanns jag på DETTA ställe.
Jag skriver gärna om mode, kläder, inköp, smycken... Det är väldigt varierat här hos mig =) Hoppas du kommer trivas!

Tidigare har jag skrivit mycket om barnen men det blir allt mindre fokus på dem med respekt för deras egen integritet. Mer fokus ligger på mig, drömmar, recept och annat smått och gott. Men lite kommer ni såklart få se av barnen.

Jag tror på att vara sig själv och glida runt i sockor och mjukisbrallor likaväl osm jag kan klä upp mig för att ta tåget till en föreläsning i skolan, jobba extra på en förskola eller skrota ute i trädgården i linne och förstora jeans.

Jag använder mig av bloglovin, där jag samlar de bloggar jag gillar. Lägg gärna till mig på bloglovin =)

Har du frågor, vill ha ett bloggsamarbete eller annat, gå in under fliken "kontakta mig" för mer information.
Kram Linda